Goddelijke Redding uit de Laatste Crisis der Mensheid (Dutch Edition) por catherine taylor

August 23, 2019

Goddelijke Redding uit de Laatste Crisis der Mensheid (Dutch Edition) por catherine taylor

Titulo del libro: Goddelijke Redding uit de Laatste Crisis der Mensheid (Dutch Edition)

Autor: catherine taylor

Fecha de lanzamiento: September 1, 2013

Número de páginas: 69 páginas

Editor: worshipJehovah.org

Obtenga el libro de Goddelijke Redding uit de Laatste Crisis der Mensheid (Dutch Edition) de catherine taylor en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Hoewel Gods interventie vaak wordt neergezet als plots en oordelend, biedt deze uitgave een zekerheid voor de toekomst van iedereen, ongeacht zijn of haar geloof. Na het lezen ervan zullen angsten voor religie en doctrine, Armageddon, de dood, de Dag des Oordeels, voor de onrust omtrent de klimaatcrisis en de toestand van de planeet die onze kinderen zullen erven, evenals de angst voor diegenen die God nog niet kennen — al deze angsten — verdwijnen en nimmer terugkeren.

De klimaatcrisis wordt gezien als een levensgevaarlijke bedreiging voor de mensheid, gevaarlijker nog dan alles wat we hiervoor hebben moeten trotseren. Voor het eerst verschijnt het vooruitzicht van het einde van het menselijk ras aan de horizon. De oplossing voor dit ogenschijnlijk onoplosbare probleem komt voort uit het bredere contextvan het probleem…

De hemel heeft altijd geweten dat wij de architecten zouden worden van onze eigen ondergang. Dit is altijd het thema van de Bijbel geweest — de waarheid van Gods raad: dat wij niet zonder Hem zouden kunnen overleven. Het enige wat de mensheid nog rest, is te erkennen dat we Zijn hulp nodig hebben. Wanneer wij terugkeren naar onze Hemelse Vader, zal Hij zich haasten om de Verloren Zoon, de mensheid, op te vangen voordat hij valt, en hem terug te verwelkomen in Zijn familie.

De boodschap van dit boek is dat Gods interventie geen vonnis inhoudt, maar een Goddelijke redding voor iedere levende mens. Onze redding is niet gebaseerd op religie, noch op geloof, maar slechts op de behoefte van de mensheid. Deze duidelijke en troostende tekst verwijdert de nevel rondom de reputatie van God en onthult zo een uiterst menslievend en rechtvaardig karakter dat de lezer beslist zal aanspreken. De sleutel tot onze redding — net als de sleutel tot het echte leven — is onze verwantschap met God.

Alle erkenning voor deze uitgave is te danken aan onze Hemelse Vader