Sortint de la crisi...: Malgrat el govern (Catalan Edition) por Jordi Franch Parella

October 20, 2019

Sortint de la crisi...: Malgrat el govern (Catalan Edition) por Jordi Franch Parella

Titulo del libro: Sortint de la crisi...: Malgrat el govern (Catalan Edition)

Autor: Jordi Franch Parella

Fecha de lanzamiento: March 29, 2018

Número de páginas: 210 páginas

Obtenga el libro de Sortint de la crisi...: Malgrat el govern (Catalan Edition) de Jordi Franch Parella en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Per a la majoria de la població, els mecanismes econòmics de creació de riquesa, endeutament, creació monetària, origen de la crisi i recuperació són desconeguts o, pitjor encara, es confonen i es malinterpreten.

En un apassionant viatge pels camins de l'economia i l'empresa, l'autor explica de manera fàcil i comprensible, però alhora rigorosa, les lleis econòmiques i els processos de creació (i destrucció) de valor en una societat moderna. En poques disciplines com en les ciències socials i l'economia es mantenen teories falses i s'apliquen polítiques errònies de manera tan sostinguda en el temps. Les conseqüències que se'n deriven són importants i presenten elevats costos econòmics i patiments humans.

Aquest llibre desemmascara els principals errors econòmics comesos des de la gran recessió, incidint en la tensa relació entre l'Estat espanyol i Catalunya, tot proposant solucions alternatives.